Bahasa: EN | 中文 | BM |

ABOUT US

Rakan Kongsi Anda dalam Kecemerlangan Percetakan

Bunny Print telah ditubuhkan pada tahun 2021 sebagai sebuah syarikat percetakan di Johor Bahru, Malaysia. Kami pakar dalam perkhidmatan percetakan tersuai untuk pelanggan, dalam talian dan luar talian.

Sejak penubuhan syarikat, kami telah berkhidmat kepada lebih 7,000 perniagaan. Kami sentiasa meningkatkan kepakaran kami, menaik taraf peralatan kami dan sentiasa dikemas kini dengan trend dan teknologi industri untuk menyediakan perkhidmatan dan produk berkualiti tinggi.

Kepuasan pelanggan adalah keutamaan kami. Kami mengutamakan kualiti cetakan dan memastikan penghantaran tepat pada masanya untuk memenuhi keperluan pelanggan kami. Proses kami yang diperkemas, peralatan moden dan kerja berpasukan yang cekap membolehkan kami memberikan hasil yang berkualiti tinggi.

Mari kita mulakan perjalanan pencetakan yang menakjubkan bersama-sama! Buka kunci kemungkinan tanpa had untuk perniagaan anda dengan Cetakan Bunny!

Visi
Menjadi Jenama Percetakan O2O No. 1 Malaysia.
Misi
1. Bawa kemudahan dalam talian kepada pelanggan menggunakan teknologi dan berikan mereka pengalaman luar talian yang sebenar.

2. Memupuk pasukan yang bersyukur dan cemerlang untuk membolehkan keluarga mereka berasa bangga dengan mereka.
Nilai teras
Tanggungjawab
I novasi
Syukur
Kejujuran
Kerja berpasukan
Cepat
Inisiatif
Komunikasi
Gembira